Maak kennis met Pegasus Paints

Pegasus Paints is een jonge en innovatieve onderneming die het levenslicht zag in juli 2020. De Brugse oprichter Tobias Depoorter had er net een opleiding tot leerkracht elektromechanica opzitten, maar was tijdens zijn studies ook steeds actief als schilder.
Op die manier ontdekte hij dan ook een gat in de markt: een moderne partner om schilders en andere professionals bij te staan met technisch advies, bliksemsnelle service en Belgische topproducten.

Tobias

Oprichter Tobias focuste al tijdens het einde van zijn studies volop op de oprichting van Pegasus Paints en koos Maldegem als eerste uitvalsbasis.

Om een nóg betere service te kunnen bieden voor de partners in regio Antwerpen, kwam er in augustus 2021 een tweede vestiging bij in Ranst.

Momenteel is Pegasus Paints actief in de regio’s West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Kenneth

Kenneth de Zitter ging op 18-jarige leeftijd aan de slag in de bouwsector en waagde zich tien jaar aan het ruwere werk. Aangezien hij altijd al een perfectionist was, ruilde hij daarna de funderingen voor het fijnere werk: schilderen. Hij ging in dienst bij een kameraad en ontdekte in zijn nieuwe job een ware passie. 

Na zeven jaar in loondienst, sloeg Kenneth zijn eigen weg in als zelfstandig schilder. Dat beroep voert hij nog altijd met evenveel engagement en passie uit. Na bijna twintig jaar ervaring in de schilderswereld wil hij nu ook zijn passie en kennis overbrengen op de volgende generatie. Bij Pegasus Paints kan je dan ook een beroep doen op zijn technische achtergrond, gecombineerd met de juiste verven, om tot een topresultaat te komen.

Steven

Steven Beldé is afgestudeerd als grafische vormgever en vond zijn eerste uitdaging in de autosector. Na negen jaar commerciële ervaring bij kwaliteitsmerken, besloot hij zijn carrière een nieuwe wending te geven en mee in de zaak te stappen van zijn schoonbroer Kenneth de Zitter.

Door die samenwerking leerde Steven alle kneepjes van het schildersvak kennen, van voorbereidingen tot het afwerken in de kleinste details. Met deze ervaring op zak en zijn commerciële achtergrond kreeg Steven de kans om verdeler te worden van het Belgische topmerk Peintagone. 

Dankzij die expertise bleken Kenneth en Steven de uitgelezen personen om Pegasus Paints mee op de kaart te zetten in de regio Antwerpen, waardoor Pegasus Paints Antwerp in de zomer van 2021 het levenslicht zag.

Contacteer ons via het formulier hieronder

Oost-Vlaanderen

Krommewege 32/B7 9990 Maldegem

Antwerpen

Groenenbroekstraat 2 2520 Ranst